Geräte und Zubehör
Glühwein
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
6 porties
Zutaten
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
13.2 mg
Eiweiß
0.5 g
Brennwert
375 kJ /
89 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 Min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Balletjes met dadels en noten
Keine Bewertungen
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min
Vegan kaas dip
40 Min
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3 Std. 50 Min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 Min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Keine Bewertungen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Roze roerei
15 Min