Geräte und Zubehör
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
12 pieces
Zutaten
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter for greasing
-
flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream, 12% fat30 g
-
mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (optional) for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
143.8 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
591.3 kJ /
141.3 kcal
Fett
5.9 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
16.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Easy Easter
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 Min
Jack-O-Lantern Ice-Cream Bowls
Keine Bewertungen
Maple-glazed Carrots
45 Min
Chocolate Raspberry Dream
10 Min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1 Std. 25 Min
Garlic (Skin) Salt
1 Std. 55 Min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 Std. 45 Min
Peanut Butter Ice Cream
8 Std. 20 Min
Mediterranean Green Goddess Salad
40 Min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 Min
Matcha Hot Chocolate
15 Min