Geräte und Zubehör
Hornazo
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
20 pieces
Zutaten
Dough
-
water100 g
-
white wine80 g
-
lard60 g
-
olive oil25 g
-
fresh yeast crumbled25 g
-
sugar1 pinch
-
flour500 g
-
eggs (53-63 g each)2
-
salt10 g
Marinated meat
-
pork loin sliced (approx. 2 cm thick, 5 cm x 5 cm)600 g
-
water250 g
-
salt1 tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold4
-
water to fill to 1 l mark
Assembly
-
chorizo Iberico, cut in slices (0.5 cm)150 - 200 g
-
Iberian ham thinly sliced100 g
-
egg yolk beaten1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
261.7 mg
Eiweiß
13.9 g
Brennwert
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Fett
13.7 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
4.7 g
Kohlenhydrate
20.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Easy Easter
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Assorted Nuts Mooncake
Keine Bewertungen
Ginisang ampalaya (Sautéed bitter gourd)
20 Min
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 Min
Korean Fried Chicken Wings
3 Std. 10 Min
Curly Fries with Garlic Sauce
Keine Bewertungen
Oven Mushroom and Beef Burger
1 Std.
Blood Orange Margarita
15 Min
Dashi - Japanese stock
45 Min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4 Std. 50 Min
Traditional Mooncake
2 Std. 15 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 Std. 35 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min