Geräte und Zubehör
Caribbean stew and Steamed rice cups
Zubereitung 25 Min
Gesamt 9 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
Caribbean stew
-
800 g boneless stewing lamb, cut in pieces (3-4 cm)lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm),800 g
-
orange juice, freshly squeezed (1 orange)50 g
-
freshly squeezed lemon juice (½ lemon)20 g
-
Worcestershire sauce60 g
-
garlic cloves3
-
onions cut in halves150 g
-
celery stalks cut in pieces180 g
-
fresh coriander2 - 4 sprigs
-
dried oregano2 - 3 pinches
-
1 dried bay leaffresh bay leaves2
-
ground cayenne pepper1 - 1 ½ tsp
-
oil25 g
-
20 g brown sugarraw cane sugar20 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
salt1 ½ tsp
-
water450 g
Steamed rice cups
-
basmati rice160 g
-
water400 g
-
salt4 pinches
-
4 tsp butteroil4 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Eiweiß
45 g
Brennwert
2438 kJ /
581 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
3.9 g
Kohlenhydrate
45 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Ribs Kaldereta
Keine Bewertungen
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Chicken in Yoghurt
1 Std.
Paneer tikka pizza
2 Std.
Hedgehog chocolate buns
2 Std. 30 Min
Jeera rice (Cumin rice)
20 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Spicy Potatoes
1 Std.
Couscous with Lamb and Vegetables
50 Min
Seafood Korma
40 Min
Prawn Xacuti
1 Std. 20 Min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 Std. 40 Min