Geräte und Zubehör
Meatballs with tomato sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Meatballs
-
bread fresh or stale, cut in pieces40 g
-
milk80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 - 12 sprigs
-
garlic clove (optional)1
-
beef mince400 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
oil for greasing
Tomato sauce
-
garlic clove1
-
onions cut in halves50 - 80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
crushed tomatoes, canned600 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
27 g
Brennwert
1507 kJ /
359 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
2.9 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cod and Spinach Soup
40 Min
Spicy Beef with Red Capsicums
30 Min
Steamed Broccoli
25 Min
Tempura vegetables
30 Min
Slow Cooked White Beans (Metric)
14 Std. 40 Min
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3 Std. 30 Min
Pickled fruit
744 Std. 45 Min
Red-bown coloured eggs
Keine Bewertungen
Crunchy Caramel Popcorn
2 Std. 15 Min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1 Std. 10 Min
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Nasi Lemak Basmati
30 Min