Geräte und Zubehör
Chickpea and Turkey Meatball Soup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves3
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
turkey mince300 g
-
medium egg1
-
tomato purée40 g
-
breadcrumbs35 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
onions quartered100 g
-
olive oil50 g
-
tinned chickpeas drained, rinsed450 g
-
water800 g
-
2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbledchicken stock paste homemade1 Tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
kale stems removed, cut in strips (approx. 5 cm)50 g
-
limes (optional) cut in wedges, for garnishing2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1.2 mg
Eiweiß
32.8 g
Brennwert
2155.8 kJ /
515.3 kcal
Fett
25.8 g
Ballaststoffe
9.8 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Keeping It Cosy
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Chicken Étouffée
45min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Garlic Turkey Stew
45min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Tuscan Bean Soup
50min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Prawn Saganaki
35min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min