Geräte und Zubehör
Tapenade
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
280 g
Zutaten
-
garlic clove1
-
fresh oregano leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
pitted Kalamata olives300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil for covering tapenade20 - 30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 50 gram
Natrium
816 mg
Eiweiß
1.2 g
Brennwert
675 kJ /
160.5 kcal
Fett
16.3 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
1.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
French dressing
5min.
Caesar salad dressing
10min.
Basil pesto
10min.
Candied spiced pumpkin
24hod. 30min.
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min.
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8hod. 30min.
Tahini
20min.
Orange curry dressing
10min.
Vegan Caesar dressing
5min.
Raw cauliflower tabouli
30min.
Black tahini and beetroot hommus
1hod. 10min.
Chunky basil pesto dip
10min.