Geräte und Zubehör
Driekoningentaart met hazelnoten
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
6 stuks
Zutaten
Banketbakkersroom
-
melk75 g
-
eierdooier1
-
kristalsuiker15 g
-
bloem1 volle tl
-
vanillestokje in tweeën gesplitst en afgeschraapt½
-
boter10 g
Hazelnootcrème
-
zachte boter in stukken75 g
-
hazelnootpoeder75 g
-
poedersuiker75 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)2 tl
-
rum15 g
Deeg en afwerking
-
bladerdeeg (300 g deeg)1
-
ei1
-
melk3 el
-
kristalsuiker1 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
6 g
Brennwert
1561 kJ /
373 kcal
Fett
27 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker smullen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Vegan croissants met notenvulling
Keine Bewertungen
Gember schillen
Keine Bewertungen
Appel strudel
1 Std. 45 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Vanillesuiker
72 Std.
Spaghetti muffins
55 Min
Snelle chocolade amandel fudge
Keine Bewertungen
Amaretti van abrikoos
40 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min