Geräte und Zubehör
Asya Usulü Tavuk Çorbası
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
soğan dörde bölünmüş100 g
-
susam yağı30 g
-
havuç çubuklar halinde kesilmiş (1 cm x 5 cm)150 g
-
sap kereviz dilimler halinde kesin (1 cm)50 g
-
beyaz miso (ya da shiro miso) (beyaz)30 g
-
soya sosu20 g
-
tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz ince şeritler halinde kesin (yaklaşık 0,5 cm)300 g
-
ev yapımı tavuk bulyon ezmesi1 yk
-
su900 g
-
herhangi bir pirinç eriştesi cinsi100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
1.2 mg
Eiweiß
20.8 g
Brennwert
1512.3 kJ /
363.3 kcal
Fett
17.5 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Kohlenhydrate
30.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Çorba ve Pilavlar
25 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Pancar Carpaccio
Keine Bewertungen
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
3 Std.
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 Min
Somonlu ve Çin Lahanalı Pirinç Salatası
Keine Bewertungen
Limonlu Kekikli Zeytinyağı
25 Min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 Min
Midyeli Penne
1 Std. 5 Min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
40 Min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1 Std. 15 Min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 Min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 Std. 5 Min
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5 Min