Geräte und Zubehör
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
inktvis in stukken650 g
-
chorizo in blokjes (1 cm)60 - 80 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
350 g zeevruchten fumetvisbouillon pasta (zie tips)350 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
verse rode peper ontpit, in plakjes½
-
paprikapoeder½ - 1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt400 g
-
verse korianderbladeren als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1104 mg
Eiweiß
44 g
Brennwert
1990 kJ /
475 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
6.9 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slowcooken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Aardbei-lavendel marshmallows
Keine Bewertungen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Mai tai
10 Min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Azteca taart
1 Std.
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min