Geräte und Zubehör
Nyonya curry chicken bun
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
Dough
-
water120 g
-
sugar50 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour350 g
-
milk powder30 g
-
egg1
-
unsalted butter room temperature40 g
-
sea salt½ tsp
Nyonya curry chicken filling
-
chicken Marylands skin on, cut into pieces (3 cm - see Tips)1200 g
-
Nyonya spice paste150 g
-
Madras curry powder20 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil to grease
-
coconut milk200 g
-
egg lightly beaten1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1054.1 mg
Eiweiß
35 g
Brennwert
2646 kJ /
630 kcal
Fett
36.6 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
14.1 g
Kohlenhydrate
40.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 Std. 35 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 40 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Roti Canai (Roti Prata)
3 Std. 55 Min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min