Geräte und Zubehör
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 24 Std. 40 Min
30 pieces
Zutaten
-
pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey40 g
-
Sichuan pepper to taste (see Tips)15 - 20 g
-
paprika½ tsp
-
Shaoxing wine40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
oil to grease
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
70 mg
Eiweiß
3.1 g
Brennwert
285.4 kJ /
68.2 kcal
Fett
3.6 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
5.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 Min
Teochew Braised Mixed Platter
Keine Bewertungen
Soy Braised Whole Chicken
Keine Bewertungen
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Keine Bewertungen
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20 Min
Black sesame cream soup
15 Min
Chicken stock powder
6 Std. 35 Min
Pan de Sal
2 Std. 20 Min
Homemade Soy Milk
30 Min
Spring onion pork ribs
1 Std.
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 Std. 30 Min
Sliced Fish Tofu Soup
2 Std. 10 Min