Geräte und Zubehör
Kweeperentaart
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
8 porties
Zutaten
Gebak
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten200 g
-
suiker150 g
-
citroen enkel de schil1
-
ei1
-
eierdooier1
-
zout1 snuifje
-
bloem400 g
-
bakpoeder1 el
Vulling
-
kweeperenpasta in stukken700 g
-
zoete wijn (bv. Porto, Marsala, Brandy)70 g
Opbouw
-
eiwit om te kleuren1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
7 g
Brennwert
3448 kJ /
824 kcal
Fett
29 g
Kohlenhydrate
134 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Glutenvrije quiche Lorraine
Keine Bewertungen
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Bessencurd
20 Min
Boemkool buffalo hapjes
35 Min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min
Geraardbergse Mattentaarten
1 Std.
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen