Geräte und Zubehör
Bananenbrood
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
12 sneetjes
Zutaten
-
zachte boter130 g
-
bananen in stukken (ong. 4 bananen)340 g
-
suiker140 g
-
eieren (63-73 g)2
-
bloem225 g
-
bakpoeder2 tl
-
zout1 snuifje
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
karnemelk100 g
-
2 tl huisgemaakte vanillesuikernatuurlijk vanille-extract2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
4 g
Brennwert
1019 kJ /
243 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
1.1 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 Std.
Brusselse Wafels
1 Std.
Zachte Appelcake
50 Min