Geräte und Zubehör
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std.
12 stuks
Zutaten
Aanzetdeeg
-
melk80 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
broodbloem130 g
Deeg
-
suiker120 g
-
citroen liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
sinaasappel liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
melk60 g
-
boter op kamertemperatuur70 g
-
eieren2
-
verse gist20 g
-
oranjebloesemwater (zie tip)30 g
-
broodbloem450 g
-
zout1 snuifje
Opbouw en afwerking
-
ei losgeklopt1
-
gemengd gekonfijt fruit naar eigen smaak100 - 150 g
-
amandelvlokken30 g
-
suiker (bevochtigd met een paar druppels water)50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
8.03 g
Brennwert
1268 kJ /
303 kcal
Fett
7.58 g
Ballaststoffe
1.87 g
Kohlenhydrate
50.72 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Mojito
5 Min
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Kreplach
55 Min
Chocolade babka
3 Std.
Citroenijs
8 Std. 30 Min
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Keine Bewertungen
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen