Geräte und Zubehör
Spaghettinestjes met linzenballen
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
10 porties
Zutaten
-
lente-uien in stukken (3 cm)150 g
-
selder in stukken (3 cm)150 g
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
olijfolie50 g
-
rode splitlinzen300 g
-
water3530 g
-
tomatenpuree60 g
-
zout en iets meer om te koken2 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eieren3
-
paneermeel200 g
-
bloem om te bewerken
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
witte balsamico azijn20 g
-
suiker2 tl
-
crème fraîche50 g
-
spaghettini500 g
-
rode paprika in driehoekjes gesneden (1 cm x 1 cm x 1 cm)60 g
-
ontpitte zwarte olijven in kleine stukken2 - 3
-
verse peterselie als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
566.9 mg
Eiweiß
19.5 g
Brennwert
1989.4 kJ /
475.5 kcal
Fett
9.7 g
Ballaststoffe
8.2 g
gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
78.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 Min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 Std. 15 Min
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Horror punch
20 Min
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Macadamia Chocolade Koekjes
45 Min