Geräte und Zubehör
Pineapple Teriyaki Salmon
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh pineapple cut into chunks285 g
-
fresh ginger peeled, cut into pieces15 g
-
dark brown sugar45 g
-
water60 g
-
soy sauce45 g
-
rice vinegar30 g
-
340 g sugar snap peasbroccoli florets340 g
-
fresh salmon fillets 4 fillets (130 g-170 g ea.)520 - 680 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
sesame seeds (optional) to garnish
-
green onion (optional) thinly sliced, to garnish1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
722.7 mg
Eiweiß
30.4 g
Brennwert
1602 kJ /
382.9 kcal
Fett
17.9 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
4.1 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pineapple Passion
18 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Steamed Cod Over Greens
40min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Chocolate Covered Strawberries and Hot Cocoa for Two
40min
Maple and Mustard Salmon
20min
Pork and Mushroom Wraps
30min