Geräte und Zubehör
Garlic Pork with Vegetables and Rice
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
1 portion
Zutaten
-
long-grain white rice3 oz
-
water35 oz
-
1 ½ oz sugar snap peas, trimmedsnow peas trimmed1 ½ oz
-
mini red bell peppers thinly sliced in rings1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
vegetable oil½ oz
-
garlic cloves smashed2 - 3
-
lime½
-
pork tenderloin sliced thinly in strips (¼ in.)5 oz
-
water1 tbsp
-
brown sugar1 tsp
-
soy sauce to taste2 - 3 tsp
-
crushed red pepper¼ tsp
-
ginger paste¼ tsp
-
fish sauce (optional)1 - 2 dashes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3083.7 mg
Eiweiß
38.6 g
Brennwert
2812 kJ /
672.1 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
3.9 g
Kohlenhydrate
83.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for One
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Meatloaf with Mushroom Sauce
Keine Bewertungen
Salmon with Vegetable Sauce
25 Min
Jersey Beef
30 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Slow Cooked Pot Roast
6 Std. 20 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Soy Chicken with Bok Choy
40 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 Min