Geräte und Zubehör
Stir Fried Whole Fish
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
2 portions
Zutaten
-
fresh yellowtail fish (2 small sized fishes, approx. 18-20 cm length), gutted and descaled, cleaned and patted dry with kitchen towel500 g
-
salt2 tsp
-
100 g mirinChinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)100 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
sugar15 g
-
dark sesame oil roasted25 g
-
fresh ginger slices15 g
-
spring onions chopped2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2877 mg
Eiweiß
59 g
Brennwert
2466 kJ /
589 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix®️ Experience Menu
33 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Fried Beehoon
20 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Braised Yee Mee
30 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Chicken Porridge
35 Min