Geräte und Zubehör
Half bolletje vanille en karamel
Zubereitung 30 Min
Gesamt 7 Std. 30 Min
8 porties
Zutaten
Karamelsaus
-
250 g bruine suikersuiker250 g
-
room, min. 30% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)30 g
-
azijn1 el
Chocoladebasis
-
pure chocolade in stukken200 g
-
boter in stukken60 g
-
'Crêpe Dentelle' koekjesfeuilletine200 g
Vanilleroom
-
vanillestokje in de lengte gehalveerd1
-
melk300 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en koud water om de gelatine te weken2
-
eieren3
-
suiker80 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
room, min. 30% vet gekoeld300 g
Chocoladeglazuur
-
pure chocolade in stukken350 g
-
20 g druivenpit olieboter35 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
57.8 mg
Eiweiß
11.6 g
Brennwert
4566.3 kJ /
1091.3 kcal
Fett
77 g
Ballaststoffe
6.9 g
gesättigte Fettsäuren
39.4 g
Kohlenhydrate
84.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dagelijks en creatief
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bloementaartje met amandelcrème
1 Std. 10 Min
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Vloeibare karamel
25 Min
Driekoningentaart met hazelnoten
Keine Bewertungen
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Witte chocolade en amandel brownies
1 Std.
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Profiteroles
2 Std.
Amaretti van abrikoos
40 Min
Gestoomde marmercake
1 Std. 30 Min
Soubisesaus
Keine Bewertungen
Chocoladeroomijs
12 Std.