Geräte und Zubehör
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 50 Min
6 stuks
Zutaten
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
water500 g
-
aardappelen in schijfjes (5 mm)250 g
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)120 g
-
verse eekhoorntjesbrood in plakjes100 g
-
rauwe varkensworsten zonder vel, verkruimeld120 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 snuifje
-
verse rozemarijn1 takje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
449.3 mg
Eiweiß
16.2 g
Brennwert
1545.3 kJ /
369.3 kcal
Fett
10.5 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
4.3 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Roze pompelmoes en rode bessensap
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Pulled pork burgers
Keine Bewertungen
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Tandoori kip wraps
50 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min