Geräte und Zubehör
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
unsalted butter room temperature, plus extra to grease200 g
-
coconut, shredded, unsweetened divided60 g
-
canned pineapple slices, in juice225 g
-
sugar130 g
-
large eggs room temperature3
-
cake and pastry flour200 g
-
baking powder1 tsp
-
salt¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
214.2 mg
Eiweiß
8.2 g
Brennwert
2467.6 kJ /
589.8 kcal
Fett
36.5 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
23.5 g
Kohlenhydrate
59.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lemon Curd
1h
Flan Pudding
3h
Pineapple and Coconut Squares
45min
Aloha Carrot Cake
1h 20min
Italian Easter bread
3h 50min
Boules d'amour (Coconut Snowballs) Metric
1h
Gerbeaud Cakes (Metric)
1h 20min
Croquembouche
3h 30min
Lemon Curd
1h
Yoghurt cake
1h 40min
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1h 30min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies) Metric
1h 30min