Geräte und Zubehör
Ingelegde champignons
Zubereitung 10 Min
Gesamt 6 Std. 30 Min
4 potten
Zutaten
-
verse champignons (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), schoongemaakt (zie tip)500 g
-
uien in plakjes (1 cm)150 g
-
water1500 g
-
zout1 tl
-
150 g ciderazijn, 10%witte azijn 10%150 g
-
zout10 g
-
suiker10 g
-
laurierbladeren, gedroogd4
-
zwarte peperkorrels12
-
mosterdkorrels4 tl
-
pimentbessen8
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 pot
Natrium
1577.4 mg
Eiweiß
5.2 g
Brennwert
348.2 kJ /
83.2 kcal
Fett
1.6 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
14.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Champignon
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardbei-lavendel marshmallows
Keine Bewertungen
Koken van parelspeltgraan
Keine Bewertungen
Yoghurt met chocolade
12 Std. 25 Min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 Std. 50 Min
Curryworst en linzen
1 Std.
Romige snijbietsoep
35 Min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9 Std. 15 Min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Green Godess Salade
20 Min
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Kipsatés met pindasaus
2 Std.
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min