Geräte und Zubehör
Chorizo Loaf Cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
12 slices
Zutaten
-
vegetable oil plus extra to grease3 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust5 ½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
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Gruyère cheese cut into pieces2 oz
-
baking powder2 tsp
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large eggs3
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whole milk4 ½ oz
-
3 ½ oz andouille sausage, pre-cooked, diced (¼ in.)chorizo sausage precooked, diced (¼ in.)3 ½ oz
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zucchini diced (¼ in.)5 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
276.8 mg
Eiweiß
7.8 g
Brennwert
899.2 kJ /
214.9 kcal
Fett
15.5 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
11 g
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