Geräte und Zubehör
Butternut Squash Ravioli Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
shallot (approx. 1 oz), cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
olive oil1 oz
-
bacon diced (½-¾ in.)4 oz
-
butternut squash diced (1 in.)14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
water28 oz
-
1 ½ chicken stock cubes, crumbledchicken stock paste1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cheese filled ravioli, fresh store bought, 3 minutes cooking time (see Tip)9 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1577 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
1695 kJ /
404 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Daily & Creative
30 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Leek and Potato Soup
40 Min
Vegetable Soup
35 Min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 Std.
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Basic Vegetable Soup
50 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 Min
Turkey Bolognese Sauce
50 Min
Chicken Stroganoff Soup
55 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Pasta Fagioli Soup
40 Min