Geräte und Zubehör
Pizza Margherita
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
Pizzadeeg
-
extra vergine olijfolie
-
water op kamertemperatuur220 g
-
1 tl moutpoedersuiker1 tl
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
broodbloem400 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
Beleg van de Margherita
-
mozzarella in stukken200 g
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
zout naar smaak2 - 3 snuifjes
-
extra vergine olijfolie1 el
-
verse basilicumbladeren in stukken10 - 15
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
20 g
Brennwert
2544 kJ /
607 kcal
Fett
24 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
78 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ravioli Soep met Rundsvlees
Keine Bewertungen
Chocolade babka
3 Std.
Engelse brunch
Keine Bewertungen
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Citroenslush
10 Min
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Pizzadeeg
1 Std.
Pâté in korst
10 Std.
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Vegan cheeseburgers
10 Std.