Geräte und Zubehör
Vruchtenroomijs
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
6 porties
Zutaten
-
suiker volgens smaak60 g
-
bevroren fruit indien nodig in stukjes gesneden, ingevroren in een enkele laag (zie tip)500 g
-
room120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
560 kJ /
134 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
2.7 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanilleroomijs
12 Std.
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min
Citroenijs
8 Std. 30 Min
Ijs van bevroren fruit
5 Min
Bessenmousse
4 Std. 50 Min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Keine Bewertungen
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Yoghurtijs met mango
12 Std.
Snel vruchtenijs
10 Min
Fruitnectar
10 Min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min
Bessenschuim
10 Min