Geräte und Zubehör
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 8 Std. 40 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered300 g
-
carrots sliced diagonally (2 cm)400 g
-
celery cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
oxtail cut in pieces (see tip)950 g
-
1 heaped tsp meat stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water350 g
-
red wine120 g
-
pearl onions, frozenpearl onions fresh, peeled, whole100 g
-
quick polenta (5-8 minutes cooking time)100 g
-
boiling water330 g
-
milk125 g
-
salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1576 mg
Eiweiß
53 g
Brennwert
3751 kJ /
896 kcal
Fett
61 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
25 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cook Mode
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2 Std. 40 Min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1 Std. 15 Min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Browned Pork Strips
15 Min
Browned Beef Strips
15 Min
Duck and Pork Terrine
52 Std.
Caviar Cream Cheese with Cress and Radish Salad
Keine Bewertungen
Spam Fritters with Tomato Sauce
50 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Three-milk Cake
2 Std.
Prawn Tempura Rolls
2 Std. 40 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min