Geräte und Zubehör
Spiced grilled chicken with carrot couscous
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 portions
Zutaten
-
vinegar20 g
-
soy sauce1 tbsp
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tomato purée (concentrated)20 g
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sugar15 g
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olive oil40 g
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ground cumin½ tsp
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ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
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salt2 tsp
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chicken breast fillets, skinless (approx. 700 g)4
-
fresh rosemary2 sprigs
-
carrots unpeeled, cut in pieces (4 cm)700 g
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water1000 g
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onions halved50 g
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dried chilli flakes1 tsp
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garlic clove1
-
couscous300 g
-
mint leaves finely cut20 g
-
plain yoghurt, 3.5% fat200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1635.6 mg
Eiweiß
53 g
Brennwert
2943 kJ /
703.4 kcal
Fett
15.9 g
Ballaststoffe
9.9 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
84.5 g
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