Geräte und Zubehör
Zalm met waterkerskorst
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
6 porties
Zutaten
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
30 g
Brennwert
2330 kJ /
559 kcal
Fett
43 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Pompoen baba ganoush
35 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 Std. 50 Min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Vloeibare karamel
25 Min
Sojabolognese
40 Min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen