Geräte und Zubehör
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 15 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
Cashew Cream
-
cashews300 g
-
salt¼ tsp
-
water to soak
-
virgin coconut oil (refined coconut oil)155 g
-
oat milk70 g
-
dairy free probiotic capsule powder only, casings removed2
Tarragon Infused Oil
-
fresh tarragon2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil115 g
Radish and Citrus Salad
-
red radish mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes285 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
blood orange cut into segments2 - 3
-
fresh tarragon leaves, to garnish
-
watercress to garnish60 - 85 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
99.8 mg
Eiweiß
7.8 g
Brennwert
2218.2 kJ /
530.2 kcal
Fett
50 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
22 g
Kohlenhydrate
18.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mini lemon curd tarts
2 Std. 20 Min
Chilli oil
25 Min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 Min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 Min
Plum Clafoutis
1 Std. 15 Min
Sweet Cucumber Pickles
48 Std. 20 Min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 Std. 10 Min
Springtime Risotto
55 Min
Spätzle with Mushroom Cream
30 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Caramel vanilla bourbon sauce
40 Min
Tomato and onion gravy (South African)
25 Min