Geräte und Zubehör
Fresh tomato chutney
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
280 g
Zutaten
-
fresh coriander leaves only8 sprig
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli cut into pieces and deseeded if preferred1
-
fresh tomatoes cut into halves and deseeded250 g
-
ground cumin¼ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 280 g
Natrium
965.8 mg
Eiweiß
5.8 g
Brennwert
1270.6 kJ /
303.7 kcal
Fett
23.8 g
Ballaststoffe
11.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
25.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Chunky Guacamole
10 Min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 Min
Delicious lemon pudding
55 Min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Beetroot salad
10 Min
Spiced tomato chutney
30 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min
Brandy Sauce
10 Min
Ancho chilli bean bowl
1 Std.
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min