Geräte und Zubehör
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 porties
Zutaten
-
ham, in plakjes50 g
-
uien80 g
-
boter30 g
-
doperwten, bevroren500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
water500 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse muntblaadjes10 g
-
honing20 g
-
microgreens (blaadjes)10 g
-
crème fraîche100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
306.6 mg
Eiweiß
6.6 g
Brennwert
694.6 kJ /
166 kcal
Fett
8.4 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Kohlenhydrate
17.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pompoensoep
35min
Romige aspergesoep
25min
Gembersoep met rode paprika
50min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Romige tomatensoep
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Romige erwtensoep
40min
Romige courgettensoep
25min
Aardappel-preisoep
40min