Geräte und Zubehör
Prawn and Vegetable Rice
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
carrots cut in batons (5 cm x 5 mm)200 g
-
sunflower oilvegetable oil45 g
-
red pepper cut in strips (1 cm)100 g
-
green pepper cut in strips (1 cm)100 g
-
onions cut in wedges170 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
celery cut in pieces (1 cm)30 g
-
fresh button mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
water1000 g
-
jasmine rice300 g
-
raw king prawns, peeled, deveined250 g
-
oyster sauce gluten free45 g
-
tamarigluten-free soy sauce35 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1309.6 mg
Eiweiß
12.7 g
Brennwert
1368.3 kJ /
327 kcal
Fett
8.5 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
50.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Free From
76 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 Std.
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Browned Pork Rice
1 Std.
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 Min
Mediterranean Herb Baked Fish
45 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 Std.
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 Min