Geräte und Zubehör
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
pepper any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
garlic clove thinly sliced1
-
100 g green bean, frozengreen asparagus cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
broccoli floret150 g
-
mushroom, fresh quartered100 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
water450 g
-
smoked paprika (optional)1 tsp
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
white short grain rice200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1218.2 mg
Eiweiß
20.7 g
Brennwert
2973.1 kJ /
710.6 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoffe
23.3 g
gesättigte Fettsäuren
2.9 g
Kohlenhydrate
142.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 Std.
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 Min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Spanish Tortilla
1 Std.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min