Geräte und Zubehör
Apple tart (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
8 slices
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter to grease
-
plain flour to dust
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract½ tsp
-
water50 g
Topping
-
apples peeled and cored (cut into halves or quarters to fit through feeder tube - see Tips)1000 g
-
white sugar30 g
-
unsalted butter20 g
-
honey warmed, to brush (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
17.8 mg
Eiweiß
2.7 g
Brennwert
1015.7 kJ /
242.8 kcal
Fett
10.1 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
6.2 g
Kohlenhydrate
37.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30 Min
Delicious lemon pudding
55 Min
Traditional Apple pie
1 Std. 30 Min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min
Fruit and nut muffins
30 Min
Mini carrot and almond cakes
1 Std. 25 Min
Apple cinnamon muffins
40 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min