Geräte und Zubehör
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
1000 g
Zutaten
-
baby Lebanese cucumbers washed650 g
-
iced water to cover and soak
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried dill1 tsp
-
fresh dill4 sprigs
-
sea salt3 tbsp
-
water150 g
-
sugar200 g
-
white vinegar250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1000 g
Natrium
16963.5 mg
Eiweiß
6.1 g
Brennwert
3974.9 kJ /
950 kcal
Fett
1.7 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
229.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pickles with Thermomix®️ Cutter
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 Min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 Std. 30 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48 Std. 20 Min
Stewed prunes
55 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min
Homemade toasted muesli
30 Min
Lemon meringue ice-cream cake
13 Std. 15 Min
Fruity dream
10 Min