Geräte und Zubehör
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
628.5 mg
Eiweiß
2.5 g
Brennwert
268 kJ /
63.8 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
11.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basis
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Aardbei-lavendel marshmallows
Keine Bewertungen
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
350 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Mousse van kaas
10 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min