Geräte und Zubehör
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
Zubereitung 25 Min
Gesamt 10 Std. 30 Min
2 portions
Zutaten
Slow-cooked Beef Short Rib
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)50 g
-
shallot halved20 g
-
leek white part only35 g
-
sunflower oil35 g
-
beef meat pieces, sinew free250 g
-
beef short ribs (2 x 200 g pieces)400 g
-
water1200 g
-
cornflour (optional) mixed with 1 tsp water1 tsp
Beetroot Purée
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
red wine20 g
-
beetroot juice80 g
-
apple cider vinegar10 g
-
caster sugar10 g
Cippolini Onions
-
water1000 g
-
unsalted butter diced50 g
-
salt10 g
-
spring onions, large, white bulb onlycippolini onions (approx. 70 g each), peeled3
Serving
-
sunflower oil1 tsp
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2262.6 mg
Eiweiß
53.6 g
Brennwert
5212 kJ /
1245.7 kcal
Fett
102.5 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
46.8 g
Kohlenhydrate
25.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simon Rogan
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1 Std. 25 Min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Beer Marinade
10 Min
Butter Board
10 Min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3 Std. 45 Min
Sweet Potato Cake
6 Std.
Piñarita
5 Min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1 Std. 15 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Crab Salad on English Muffins
2 Std. 45 Min
Paloma
5 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min