Geräte und Zubehör
Taartje met chocolade-praliné
Zubereitung 5 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
6 porties
Zutaten
Bladerdeeg
-
suiker30 g
-
bloem125 g
-
zachte boter in stukken, en iets meer voor de taartvormpjes60 g
-
melk35 g
-
eierdooier1
-
zout1 snuifje
-
pure chocolade in stukken40 g
-
melkchocolade met praliné vulling, in stukken170 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.150 g
-
chocolade paaseieren (optional) voor de afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
123.5 mg
Eiweiß
9.2 g
Brennwert
2772.8 kJ /
665.3 kcal
Fett
43.2 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
19 g
Kohlenhydrate
58.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
No-Bake-Tiramisu-Taart
7 Std. 30 Min
Sunrise smoothie
10 Min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Vloeibare karamel
25 Min
Romige courgettensoep
35 Min
Groene pepersaus
20 Min
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Ananas zandkoekjes
2 Std.
Brownie koekjes
1 Std. 35 Min
Cijfertaart
Keine Bewertungen