Geräte und Zubehör
Amandelbretzels
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
8 stuks
Zutaten
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
6.9 g
Brennwert
1264 kJ /
303 kcal
Fett
18 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Crème pâtissière
15 Min
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Yoghurt met kokosnoot
12 Std. 15 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Kipfricassee
Keine Bewertungen
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Citroen-kokos bliss balletjes
40 Min
Wit Brood
Keine Bewertungen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 Min
Banketbakkersroom
15 Min