Geräte und Zubehör
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Zubereitung 30 Min
Gesamt 4 Std.
8 porties
Zutaten
Het koekje
-
suiker125 g
-
eieren wit en geel gescheiden5
-
zout1 snuifje
-
bloem125 g
De siroop
-
water100 g
-
suiker150 g
Lichte porto-room
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad), en een kommetje met koud water3
-
suiker100 g
-
maïzena (zetmeel)50 g
-
eieren3
-
melk500 g
-
porto2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. zeer koud150 g
-
mascarpone zeer koud150 g
Opbouw
-
perziken in blokjes (1-2 cm)250 g
-
abrikozen in dunne reepjes250 g
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten4
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
15.2 g
Brennwert
2985.1 kJ /
711.9 kcal
Fett
21.8 g
Ballaststoffe
1.9 g
Kohlenhydrate
112.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ouders verwennen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Engelse brunch
Keine Bewertungen
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 Std. 10 Min
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Pastasalade met kip
1 Std. 15 Min
IJskroon van meringue en frambozen
4 Std. 10 Min
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Halloween-worstvingers
1 Std.
Kokos en karamel cheesecake
Keine Bewertungen
Worstmummies
Keine Bewertungen
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Yoghurt met rode vruchten
12 Std. 20 Min