Geräte und Zubehör
Drie kaas pides
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 porties
Zutaten
Deeg
-
olijfolie20 g
-
water150 g
-
suiker1 tl
-
gedroogde gist2 tl
-
bloem en iets meer om te bestuiven300 g
-
zout½ tl
Kaasvulling
-
verse munt enkel de bladeren8 takjes
-
Cheddar kaas in stukken (2-3 cm)80 g
-
mozzarella in stukken (2-3 cm)80 g
-
feta kaas verkruimeld130 g
Montage
-
eierdooier licht geklopt1
-
sesamzaad1 tl
-
eieren4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
973.5 mg
Eiweiß
33.1 g
Brennwert
2746.8 kJ /
654 kcal
Fett
31.3 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
14.8 g
Kohlenhydrate
57.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Turkije
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Citroen en yoghurt dessert
3 Std. 15 Min
Pizzadeeg
1 Std.
Champignon- en chocolademuffins
1 Std.
Mango mojito
15 Min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Citroen-kokos bliss balletjes
40 Min
Avocadosap met dadels
5 Min
Batbout met kaas
30 Min
Harira
7 Std.