Geräte und Zubehör
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
Zubereitung 10 Min
Gesamt 9 Std. 25 Min
550 g
Zutaten
-
kuru fasulye250 g
-
su fasulyeleri ıslatmak için üzerlerini 3 parmak geçecek kadar ekstra su1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 550 g
Natrium
55 mg
Eiweiß
4.5 g
Brennwert
324.3 kJ /
77.5 kcal
Fett
0.5 g
Ballaststoffe
6.8 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
17.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Soyucu ve Bıçak Kapağı Tarifleri
10 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Nane, Tarçın ve Zencefilli Çay
20 Min
Glütensiz Kuru Pastalar
3 Std.
Haşlanmış Bulgur
25 Min
Kuru Fasulye
10 Std.
Sucuklu Kuru Fasulye
10 Std.
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26 Std. 5 Min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3 Std. 25 Min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 Std. 30 Min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 Min
Etli Bamya
1 Std. 10 Min
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
55 Min
Kişnişli Karidesli Omlet
35 Min