Geräte und Zubehör
Glütensiz Kuru Pastalar
Zubereitung 5 Min
Gesamt 3 Std.
36 adet
Zutaten
-
pirinç unu tezgaha serpmek için ekstra pirinç unu75 g
-
mısır unu75 g
-
mısır nişastası75 g
-
tereyağı oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş100 g
-
yumurta oda sıcaklığında1
-
tuz1 tk
-
su oda sıcaklığında30 g
-
yumurta sarısı1
-
çörek otu serpmek için, bk. Öneriler
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 adet
Natrium
67.7 mg
Eiweiß
0.8 g
Brennwert
193.5 kJ /
46.2 kcal
Fett
2.7 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
4.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Un Var, Glüten Yok!
5 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Havuç ve Bademli Glütensiz Mini Kekler
1 Std. 20 Min
Peynirli Kabak ve Havuç Çorbası
35 Min
Domates Soslu Spagetti (TM7)
55 Min
Menemen (Konserve Domatesli)
25 Min
Pişmeyen Kahveli Pasta
7 Std. 30 Min
Glütensiz Pandispanya
1 Std. 30 Min
Soya Fasulyesi ve Pirinç Unlu Glütensiz Ekmek
Keine Bewertungen
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min
Bol Çekirdekli Kakao Barları
25 Min
Glütensiz Kakaolu Pandispanya
40 Min
Tatlı Patatesli Cheesecake Barları
Keine Bewertungen
Çikolata ve Kuruyemişli Glütensiz Kek
13 Std. 30 Min