Geräte und Zubehör
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
8 stuks
Zutaten
-
lijnzaad15 g
-
rauwe amandelen60 g
-
bloem140 g
-
olie en iets meer om in te vetten60 g
-
zout2 tl
-
uien gehalveerd50 g
-
prei in ringen (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in stukken (2-3 cm)60 g
-
verse jonge spinazie60 g
-
sojamelk210 g
-
water en iets meer om te weken480 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
uien granulaat1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
kikkererwtenbloem110 g
-
kerstomaten gehalveerd120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
613.4 mg
Eiweiß
8.8 g
Brennwert
1153.3 kJ /
275.6 kcal
Fett
13.7 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
30.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Hummus
5 Min
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Soba noodle mee goreng
40 Min
Naan (Hindoe brood)
2 Std.
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min