Geräte und Zubehör
Onion Tarte Flambée
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
olive oil1 oz
-
water4 oz
-
salt¼ tsp
-
sour cream5 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Topping and Finish
-
white onion halved or quartered to fit into feeder6 oz
-
red onion halved or quartered to fit into feeder6 oz
-
fresh chives chopped, to serve1 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
6.5 mg
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
407.8 kJ /
98.5 kcal
Fett
3.8 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 Std. 15 Min
Tamales Verdes
2 Std. 55 Min
Curly Fries with Garlic Sauce
55 Min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Cauliflower Mash
25 Min
Potato Gratin
1 Std. 10 Min
Seitan
40 Min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Tamale Pie (Anna) Metric
1 Std. 30 Min
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50 Min
Mini triple layer bundts
35 Min
Pozole Verde
2 Std.