Geräte und Zubehör
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
676.9 mg
Eiweiß
13.7 g
Brennwert
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Kohlenhydrate
51.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating (TM5)
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1 Std.
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Chicken and Pineapple Wraps
1 Std. 20 Min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 Min
Honeyed Chicken
25 Min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 Min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 Min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 Min
Cheese and Bacon Pastries
35 Min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 Min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 Min
Chicken Pizzaiola
50 Min