Geräte und Zubehör
Salt-free arrabbiata sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
900 g
Zutaten
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves170 g
-
fresh red chillies deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
olive oil20 g
-
canned crushed tomatoes800 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn2 sprigs
-
ground black pepper to taste4 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 900 g
Natrium
1502.6 mg
Eiweiß
16.6 g
Brennwert
2256.5 kJ /
539.3 kcal
Fett
22.7 g
Ballaststoffe
19.5 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
82.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sauces and Marinades
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Versatile smooth soup
45 Min
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45 Min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25 Min
Vegan Crème Brûlée
4 Std. 45 Min
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 Min
Cooked Quinoa
15 Min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3 Std. 30 Min
Aquafaba meringue kisses
2 Std. 30 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Basic nut butter
30 Min
Cooking beetroot and corn
40 Min
Gwinganna mushroom pâté
20 Min