Geräte und Zubehör
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 48 Std. 20 Min
2 jars
Zutaten
-
brown mustard seeds1 tbsp
-
whole black peppercorns2 tsp
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
cucumbers small, washed and trimmed (approx. 200 g each - see Tips)3 - 4
-
water230 g
-
apple cider vinegar230 g
-
sea salt3 tsp
-
white sugar1 ½ tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 jar
Natrium
2844.3 mg
Eiweiß
4.9 g
Brennwert
689.8 kJ /
164.9 kcal
Fett
1.9 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
32.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Rosemary salt
24 Std. 5 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Cooked mayonnaise
5 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Runny custard
15 Min
Sweetened condensed milk
35 Min
Homemade Custard
15 Min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 Std.